Zidne tapete i foto tapete

Zagreb-Hrvatska


Za sve info pošaljite upit na
Mail: Zidne tapete - foto tapete

WALLART OBLOGE

3d Zidne obloge

PANESPOL OBLOGE

zidne obloge

FLUFFO PANELI

FLUFFO


AUTO KREVETI

dječji auto kreveti


Pratite nas i na društvenim mrežama
  • facebook
  • twitter
  • google plus foto tapete

3D Zidne oblogeDizajneri nam neprekidno nude progresivna rješenja, pomičući granice uređenja interijera, a neka od njih se zadrže i na duže vrijeme. Trend koji nedvojbeno obilježava uređenje interijera a posebno zidova su svakako 3d zidne obloge, kako zbog isplativosti tako zbog iznimnog vizualnog efekta kojim prostorija dekorirana na taj način odiše. Naglasak je prije svega na ekološki prihvatljivim materijalima koji su sve više traženi na tržištu.

Želite li zid dekorirati sa više tekstura, bez odricanja modernog trodimenzionalnog izgleda izvrstan su izbor Wallart 3d zidne obloge ili zidni paneli, koji osvježavaju prostore i polako osvajaju tržišta i osobe zadužene za uređenje interijera.Iako su predstavljeni prvi puta u Europi 2010. Godine ove moderne ekološki prihvatljive zidne obloge proizvode se od bambusove trske.

Wallart je među prvima proizveo 3d zidne obloge koje se proizvode od zdrobljenih stabljika šećerne trske ili prešanog bambusa. Ta je sirovina poznata kao Bagasse ili pulpa šečerne trske koja je ustvari odpadni materijal prilikom prerade stabljika šećerne trske.Bagasse je odličan kompost i biorazgradiv materijal pa se s pravom smatra da je ta sirovina jedna od najobnovljivijih prirodnih resursa na svijetu, pošto se šećerna trska bere 3-4 puta godišnje.
Wallart u svojoj gami proizvoda nudi 20 različitih dizajna čime zadovoljava istančane ukuse svakoga pojedinačnog kupca ili korisnika. Važno je napomenuti da su 3d zidne obloge ili paneli praktičniji i isplativiji od zdinih tapeta, lagani su i vrlo čvrsti, te su odličan izolator topline, a neutralne boje podova npr poput keramičkih pločica dodatno će naglasiti njihovu teksturu i ljepotu.

Osim primjene na svim zidovima wallart zidni paneli se mogu postaviti samo na jedan zid kako bi ste mu dali na osobnosti i njegovom upadljivom vanjštinom unijeli dašak otmjenosti u Vaš interijer. Također kombiniranjem sa kreativnim osvjetljenjem postižu se odlični rezultati koji će vizualno dodatno obogatiti Vaš prostor. Budući da su zidne obloge naišle na veliko zanimanje osim za ukrašavanje domova u velikome se koriste za uređivanje kafića, restorana, poslovnih prostora i trgovina. Očito je da će se ovaj trend u ukrašavanju interijera održati slijedećih 5-10godina visoko na ljestvici dizajnera interijera, arhitekata i slično.

Wallart 3D dekorativni zidni paneli donose Vašim zidovima život!. Dobro došli u svijet eko prijateljskih 3D zidnih dekoracija. Sa 3D zidnim panelima i 3D zidnim oblogama WallArt dobiti ćete dodatnu dimenziju vaših zidova.Ove 3D zidne dekoracije izrađene su od ekološki prijateljskih materijala te su jednostavni za instalaciju. Bacite pogled na varijacije svih 3D dizajna obloga i naš cjelokupni asortiman 3D zidnih dekora

Wallart 3Dzidne obloge ili paneli su jedinstveni paneli koji se koriste za uljepšavanje zidova. Ovi paneli su modularni te se lako montiraju ljepljenjem na zid. Nakon ljepljenja se bojaju zidnim bojama po želji. Nadalje, Wallart zidne obloge izrađene su od ekološki prihvatljivog materijala odnosno od bambusove celuloze, koja je reciklirajući materijal pogodan za uređenje zidova i stropova u: domovima,spavaćim sobama, kuhinjama, blagavonicama, dnevnim sobama, trgovinama, restoranima, uredima, shopping centrima i konferencijskim salama. Wallart3d zidne obloge još nazivamo i reljefnim panelima ili reljefnim tapetama.

Reljefni paneli dostupni su mnoštvu dezena odnosno dizajnaili dekora(neki od njih su dolje na slikama) dok kompletni katalog 3d zidnih obloga možete preuzeti dolje niže na navedenom linku. Wallart paneli dolaze u dimenzijama 500x500mm i ovo su neki od dezena:


3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge
3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge 3d zidne obloge

zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge wallart 3d zidne obloge 3d zidne obloge wallart zidne obloge zidne obloge zidne obloge wallart 3d zidne obloge zidne obloge zidne obloge
zidne obloge wallart 3d zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge zidne obloge

*Za veću sliku kliknite na jednu od predloženih slika.

Preuzmite PDF katalog sa svim dostupnim dizajnima..


Za ukrašavanje bojama Wallart 3D zidnih obloga mi koristimo:

zidne obloge

Iskoristite priliku uljepšajte Vaš stan ovim prekrasnim 3D zidnim oblogama.


Za sve informacije i narudzbe: Pošaljite mail.