Zidne tapete i foto tapete

Zagreb-Hrvatska


Za sve info pošaljite upit na
Mail: Zidne tapete - foto tapete

WALLART OBLOGE

3d Zidne obloge

PANESPOL OBLOGE

zidne obloge

FLUFFO PANELI

FLUFFO


AUTO KREVETI

dječji auto kreveti


Pratite nas i na društvenim mrežama
  • facebook
  • twitter
  • google plus foto tapete

Fluffo Zidne obloge


zidni paneli

Upoznajte Fluffo panele i spoznajte koliki potencijal leži u dekoraciji vaših zidova!
Odaberite iz bogate palete panela u modernim oblicima i bojama. Izradite vlastiti, izvorni dizajn i dajte Vašem interijeru toplinu i svježinu.
Vlakna sa slojem od 1mm
Vlakna sa šarenio strukturom. Milijuni sitnih vlakana s duljinom od 1 mm, okomito postavljene na ljepljivu podlogu. Sloj je otporan an UV zrake i ima antistatička svojstva.
Poliuretanski sloj (2-5 cm) Fleksibilna i gusta poliuretanska pjena. Ovaj napredni proizvod je plod kemijskog inženjeringa , te posjeduje iznimnu otpornost na tijek vremena.
Fluffo zidni paneli su mekani i ugodni na dodir . Oni imaju oblik koji je precizno dizajniran i laserskim postupkom rezan. Površinska struktura sliči baršunu. Paneli su mekani i fleksibilni, nježnost i mekoću možete opipati rukama. Povezivanjem više panela u strukturu kreirate vlastiti dizajn na Vašem zidu. Dobrodošli u FLUFFO svijet . Dođite i oblikujte izgled Vaših zidova

Paneli sa svojstvom zvučne izolacije


Moć upijanja zvuka FLUFFO panela testirani su u 2014. godini u Odjelu za akustiku na Institutu za tehnologiju u Varšavi. Testovi su potvrdili da zidni paneli FLUFFO prekriveni vlaknima odlično upijaju zvuk. Tajna upijanja zvuka je u njihovoj poliuretanskoj strukturi i malom sloju mikrovlakana koji se nalazi na površini panela. Testiranja su izvršena u skladu sa PN-EN ISO 11654: 1999, gdje koeficijent apsorpcije zvuka varira tijekom testa u pojasu oko 0,85 te krivulje apsorpcije kod frekvencije zvuka 300 Hz ne pada nikad ispod vrijednosti 0.8.
Apsorbcija klase B - upija zvuk u vrlo širokom rasponu frekvencija Paneli FLUFFO se koriste u konceprtne dvorane, sobe, spavaće sobe, dnevne sobe. Gdje god imate potrebu za kreativnom dekoracijom Vaših zidova ili pak profesionalni panel za zvučnu izolaciju. Do sada su razni paneli bili dostupni samo u tamnoj ili sivoj boji. Od sada Vašoj mašti nema kraja. FLUFFO paneli dostupni su u mnoštvo boja.


Iskoristite priliku uljepšajte Vaš stan ovim ili kuću prekrasnim 3D zidnim oblogama.


Klik za pregled galerije obloga..

Preuzmite PDF katalog..

Za sve informacije i narudžbe: Pošaljite mail.