Zidne tapete i foto tapete

Zagreb-Hrvatska


Za sve info pošaljite upit na
Mail: Zidne tapete - foto tapete

WALLART OBLOGE

3d Zidne obloge

PANESPOL OBLOGE

zidne obloge

FLUFFO PANELI

FLUFFO


AUTO KREVETI

dječji auto kreveti


Pratite nas i na društvenim mrežama
  • facebook
  • twitter
  • google plus foto tapete

Foto tapeteFoto tapete Wallart je web stranica na kojoj možete pronaći foto tapete po narudžbi,prema dimenzijama Vašega zida. Izaberite sliku iz naše galerije slika. Odaberite sliku sa web sitea www.shutterstock.com. Tapete visoke kvalitete i rezolucije odnosno tapete izrađene od vaše vlastite slike koju nam možete poslati i prema dimenzijama Vašega zida izraditi ćemo Vašu foto tapetu. Uljepšajte dječiju sobu sa njihovim najdražim likovima iz naše foto galerije te izradite tapete u slikama. Promjenite izgled tapeta foto grafijom i postavite tapete u Vašu spavaću sobu, dnevni boravak, predsoblje, kuhinju u raznim foto uzorcima te foto slikama. Foto tapete su efikasno rješenje za Vaše caffe barove, restorane i ostala mjesta na kojima boravi veliki broj ljudi radi podizanja Vašeg interijera na jednu višu razinu sa efektnom foto grafijom. Galerija foto grafija posjeduje moderne motive, retro motive, tapete u slikama te će biti savršen odabir za dekoraciju interijera.

Foto tapete su perive, mogu se lako čistiti i prati te imaju certifikat B1 o nezapaljivosti. Mogu biti samoljepljive i tapete koje se lijepe na klasičan način ljepilom. Ukoliko odabetete samoljepljivu foto tapetu za vase zidne kreacije površina će biti glatka matt, dok papirnata tapete koje se lijepi pomoću ljepila biti će hrapave površine sa zrnastom pijeskovitom strukturom. Foto tapeta može biti odlična obloga za vaša vrata, za klizne stijene ormara i naprimjer staklene površine. Niže možete pronaći foto grafije iz naše baze foto grafija koje posjedujemo.Predlošci prema kojima možemo napraviti Vašu zidnu kreaciju modernih motiva naći ćete na našoj stranici te ukoliko imate određenu tematiku pronađite sliku prema Vašim željama na dolje navedenom linku SHUTTERSTOCK i izraditi ćemo po narudžbi vašu foto tapetu.

Foto tapete, pozadine koje smo imali priliku gledati 70-ih godina lako se mogu opisati kao neukus i kič na zidu jer su u većini slučajeva gušile prostoriju (čast izuzecima). Današnja verzija zidnih tapeta, međutim, jako je uzbudljiva i idealna za ljubitelje profesionalno dizajniranih interijera. Ova evolucija zidnih pozadina rezultat je više dimenzija koje prethodnice nisu imale. Današnje zidne pozadine omogućuju dizajnerima i vlasnicima da uključe osobne fotografije, grafike, fotografije prirode . Više nema ograničenja veličine, a slike se mogu aplicirati u uredima, ormarima, sobama, kuhinjama i drugim prostorijama i namještaju koji imaju praznu površinu. Za razliku od funky zidnih tapeta iz 70-ih koje su krasile dnevne sobe, suvremene zidne pozadine su samoljepive. Dizajneri ih koriste za uređenje stambenih i poslovnih prostora, u interijerima i eksterijerima. Papiri od kojeg se izrađuju izgledaju poput tankog platna s bogatijim, čišćim i jačim bojama i tonovima.

Iako nisu popularne kao što su nekoć bile kada su krasile brojne domove širom svijeta, tapete su i danas rado viđeni detalj u domu. Brižno prekrivaju nepravilnosti na zidu i akcentiraju kutak doma na koji ste posebno ponosni, dok fototapete interijeru daju dozu posebnosti.
Ako maštate o pogledu na predivnu tropsku plažu ili neki od svjetskih simbola poput Eiffelovog tornja, svoj san možete barem donekle ostvariti. Bilo da volite prostranstva prekrivena šarenim cvijećem ili snježnim pokrivačem, realistične fototapete unijet će djelić slikovitih pejzaža u životni prostor.

Suvremene fototapete za zidove izgledaju veoma atraktivno i unose potpuno novu dimenziju u prostoriju, zbog čega su sve zastupljeniji u dekoraciji interijera. Postoje određena pravila kako se dekoriraju prostorije sa slikama, posterima ili pak suvremenim zidnim foto tapetama. Slika standardnih dimenzija koja visi na praznom zidu često deluje nepovezano. Uvijek se stvara bolji vizuelni učinak kada je cijeli zid obljepljen predivnom foto grafijom. Naročita prednost kod zidnih foto tapeta je to što mogu pokrivati velike površine i na jedinstven način obogate životni prostor i istaknu vaš osobni stil.

Osmislite svoj zid i fototapete tako da skenirate neku od Vaših originalnih fotografija ili crteža te nam možete poslati u visokoj rezoluciji digitalne datoteke za stvaranje vaše nove fototapete, zidne obloge odnosno fototapete po narudžbi. Specijalizirali smo se u modernim dizajnima fototapeta, muralima po mjeri, vintage wallpaper kreacijama, funky pozadinama. Dovoljno je da znate tematiku za vaše fototapete tako da Vam možemo predložiti što bi se uklopilo u Vaš interijer.

Umjesto korištenja standardnih tapeta, moguće je stvoriti vlastite prilagođene fototapete kojima možete dodati svoj jedinstveni stil u sobi,dnevnom boravku,hodniku i ostalim prostorijama. Postoje brojni načini za postizanje efekta fototapete, uključujući i digitalni tisak. Moguće je se pozadina cijelog prostora prilagodi izradom fototapete po narudžbi, ili jednostavno dodate samo jedan dijelić dekoracije koja će naglasiti Vašu sobu,dnevni boravak ili hodnik, stvarajući učinak samo na jednom zidu, ili na dijelu zida. Bilo kako bilo, to će podignuti vizualno vaše prostorije, stvarajući osobnost iste.

Izrada vlastitog digitalno tiskane fototapete može biti zabavan način za dodavanje puno personaliziranog stila u sobi,dnevnoj sobi, hodniku i drugim prostorijama. Digitalno tiskani radovi mogu se stvoriti pomoću vlastitog dizajna, skeniranjem drugih vrsta umjetničkih djela ili nekog uzorka, kao što su lišće, ili slike koje možete pronaći na internetu koje su dopuštene za ispis te za osobnu uporabu u svim mogućim kategorijama. Kod ispisa fototapete, koriste se najnovije tehnologije kao kod uporabe materijala tako i kod samog tiska foto tapete. Materijali koji se koriste mogu biti pvc-smaoljepljivi ili pak papirnati sa strukturom. Poseban naglasak kod korištenja boja je na UV otporne boje te boje koje nisu štetne za okoliš ili Vaše zdravlje.


Foto tapete izrađene prema narudžbi klijenata odnosno prema njihovoj dimenziji zida


Ovo su samo neki od primjera koje možete odabrati. Kliknite na sliku za galeriju!


alt=foto tapete izrada prema narudžbi te dimenzijama vaših zidova koje nam možete poslati kako bi vam izradili službenu ponudu za izradu iste te ujedno izraditi način montiranja vaše nove tapete a po mogućnosti biti će izrađena u rokovima predviđenima za to


Trebate nesto drugačije? Odaberite sliku po vašoj mjeri na dolje navedenom websiteu (LOGO SHUTTERSTOCK). Trebamo samo ID slike za izradu foto tapete.Pronađite moderne motive za izradu Vaših zidnih dekoracija,tapeta,foto tapeta po narudžbi.


foto tapete izrada prema narudžbi te dimenzijama vaših zidova koje nam možete poslati kako bi vam izradili službenu ponudu za izradu iste a po mogućnosti biti će izrađena u rokovima predviđenima za to